Online dierenwinkel van België en Nederland

Pethuis.nl is DE online dierenwinkel voor al je aankopen van je huisdieren!

Zoek je voer of benodigdheden en wil je bestellen voor je hond kat, cavia, fret, hamster, kanarie, knaagdier, konijn, parkiet, hond, kat of vis? Je vindt bij ons het grootste assortiment aan dierenbenodigdheden! 

Zoek en bestel bij je online dierenwinkel Pethuis.nl.Je vindt hier het beste hondenvoer en goedkoop kattenvoer in alle soorten en merken. Koop hier de lekkerste snacks en koekjes voor je hond of kat? Wij hebben het grootste aanbod.

Een andere kleur hondenmand voor je hond of een nieuwe grote kattenbak voor je kat online kopen? Zoek je action hondenspeelgoed of action kattenspeelgoed? Wij hebben het leukste maar ook veilige speelgoed voor je hond, kat en knaagdier zoals een pluche knuffel voor je hond of kat. Hier koop je de juiste spullen en dierenbenodigdheden die jij nodig hebt.

De juiste producten voor de gezondheid en verzorging van je hond of de beste vlooienbestrijdingsartikelen voor je kat kopen? Je vindt ze bij je dierenwinkel online!

WAAROM ONLINE BESTELLEN BIJ PETHUIS?

Pethuis is uw dierenwinkel in de buurt. Een altijd open dierenwinkel. Online bestellen is de laatste jaren sterk toegenomen. Er is veel veranderd in de jaren we leven nu in 2021 alweer. Je ziet winkels die geen webshop of een slechte webshop hebben ver achterblijven op de markt. Bij Pethuis vindt je een compleet assortiment voor hond, kat en knaagdier. Kies de beste en bestel voor je huisdieren. Maak een keuze uit meer dan 9000 artikelen. Bij een bestelling hoger dan 79 euro dan bezorgen wij je bestelling gratis in heel België en Nederland.

Pethuis.nl, goedkoop dierenwinkel van België  en Nederland.
Je bestellingen worden geleverd door POST.NL of DPD. Wij doen er alles aan om je pakket binnen 3 werkdagen thuis geleverd te krijgen. Vaak heb je je pakket al de volgende dag in huis. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst ontvang je per mail een bevestiging van ons. Bij het verzenden krijg je een track en trace code van de bezorgdienst, zodat  je je pakketje kunt volgen. Ook zorgen wij ervoor dat wij altijd de laagste prijs hebben,  lager dan andere online dierenwinkels. Wij willen dat jij plezier hebt tijdens wat jij het liefst doet: online shoppen! 

Wij wensen jullie alvast veel shop plezier! 

Team Pethuis

Klantenservice Pethuis

Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 klaar om je vragen te beantwoorden en om een optimaal bestelproces te garanderen. De klantenservice is eenvoudig bereikbaar via info@pethuis.nl

 

Wij wensen jullie alvast veel shop plezier!